18 Şubat 2016 Perşembe

Çeşme Motorlu Vale


Profesyonel Motorlu Vale Hizmeti Tecübeli Şoförlerimiz, Hesaplı Fiyatlarımız, Ülke Çapında Yaygın Vale Servisimiz ve Yılların Tecrübesi ile Çeşme'de Emrinizde!!!

motorlu vale hizmeti özel gecelerde şoför kiralayınızÜlkemizde yeni yeni tanınan ve belkide sizin şu ana kadar hiç duymadığınız ancak ihtiyaç duyduğunuz bir hizmet motorlu vale hizmeti. Peki nedir motorlu vale hizmeti aracını kullanamıyacak durumda olan araç sahiplerinin alkol, yorgunluk, rahatsızlık, yada zaman yetiremediğiniz işlerinizde size özel kiralık şoför hizmeti. Bu hizmetin motorlu vale hizmeti adını alma sebebi ise ihtiyaç duyduğunuzda size en hızlı şekilde ulaşıp ihtiyaç duyduğunuz şoför hizmetini sunmasıdır. Ancak bazı firmalar bu hizmeti küçük katlanır motorlarla vermektedir bu sistem hem söz konusu hizmeti veren şoför arkadaşlarımız hemde müşterilerimiz için olumsuz sonuçlar doğurmuş ve firmamız tarafından uygulamaktan vaz geçilmiştir. Yani biz motorlu vale hizmetini motorsuz icra eden bir firma olarak diğer firmalardan ayrılıyoruz Bu sayede şoförlerimiz oyuncak gibi aletlerle karayolunda sıkıntı çelmekten müşterilerimizde benzin kokan bu küçük katlanır motorsikletlere bağajlarında yer açmak zahmetine girmek zorunda kalmadın temiz, steril lüx bir seyahat etme rahatlığına ulaşıyor.

Bizi neden tercih etmelisiniz sorusuna bir çok cevabımız var

alovaleBizi tercih etmeniz için bir çok sebebimiz var şimdi bunlara kısaca değinmeye çalışalım. Firmamız istikrarlı hizmet anlayışını çizgisini bozmadan sizlere ulaştırırken şoför arkadaşlarımıza asla zorlayıcı yada sıkıntı yaratan bir ulaşım ve çalışma ortamı bırakmamaktadır dolayısı ile sık sık şoför değiştirmediğimiz için kalitemiz daima korunmakta ve her yeni başlangıçla kalitesini düşürmek yerine var olan çizgisini damia yukarıya çekmektedir. Bu anlamda bizim şoför ekibimiz harçlık çıkaran öğrencilerden değil gerçek şoför ve valelerden oluşmaktadır. Doğal olarak şoförlerimiz zamanla sizin özel şoförleriniz gibi sizi tanımakta ve her seferinde yeni tanışmalar ve tedirginlikler yerine daha güvenli bir seyahat sunulmaktadır. Bu anlamda biz size motorlu vale hizmeti değil part time şoför hizmeti sunmuş oluyoruz. Bizi şoföre ihtiyaç duyduğunuz tüm işlerinizde rahatlıkla ve dahada önemlisi güvenerek kullanabilirsiniz gerek ailenizin özel işlerinde şehirler arası araç ve misafir yada ailenizin seyatinde gözünüz arkada kalmadan kullanabilirsiniz. Belki yoğun iş yaşamınız sebebi ile ailenizi tatile yada memleket ziyaretine siz götüremiyorsunuz ancak uzun yolda tek başlarına yolculuk yapmalarınada güvenemirsunuz bu konuda bizden yardım alabilirsiniz. Özel bir gün için dışarımı çıkıyorsunuz alkolde alacaksınız ancak aracınızın konforundanda vaz geçmek istemiyorsunuz yada misafiriniz havaalanıa geldi ancak karşılamak için vaktinizmi yok her zaman daima özel şoförünüz olarak bizi arayabilir ve ihtiyaç duyduğunuz hizmeti 7/24 alabilirsiniz.

Gerek Şehir içi Gerek Şehir Dışı En Hesaplı ve En Kaliteli Hizmet

motorluvaleFirmamız profesyonel sürücü kadrosuna sahip olup her türlü hava şartlarında araç kullanabilecek tecrübeye sahip olmakla birlikte farklı ulaşım imkanlarımız sayesinde sizler 7/24 yaz kış 4 mevsim hizmet sunabilirken şehir içi şehir dışı ihtiyaçlarınızdada en güvenilir hizmeti en hesaplı ve makul şartlarda sunmaktadır. Bu anlamda diğer firmalardan hem kalite hemde ekonomik olmamız sebebi ile bizi sizin için vaz geçilmez kılmaktadır özellikle şehir dışı şoför ücretlerimiz neredeyse maaliyetine bir uygulamaya denk gelmesine rağmen söz konusu ücretler personelimiizn dönüşte harcamak zorunda kaldığı ücretler sebebi ile elimizde olmayan şartlarla yüksek gibi görünmektedir. Ancak söz konusu zaruri harcamalara firmamızın bir etkisi ve yaptırımı söz konusu olmadığından fiyat listesine bir etkisi olmazken şehir içindede diğer firmalara göre bariz bir ekonomi söz konusudur. Sizinde anlayacağınız üzere bizi tercih etmeniz için sayısız sebep varken bizi tercih etmemeniz için her hangi bir sebep bulunmamaktadır. Firmamız size bu hizmeti bağlı olduğu Acil Vale firması kanalı ile sunmaktadır hizmetimiz bu anlamda Motorlu Vale adı altında marka olmuş durumdadır. Tanıtım amacı ile yıllardır her tür sosyal medya ve iletişim aracı üzerinde etkisini artıran firmamız sizlere ulaşabilmek mevcut hizmetlerini sunabilmek ve bilgilendirmek amacı ile tüm alanlarda faaliyetini sürdürmektedir bu anlamda en popüler vale firması pozisyonundadır.

Sizlere Daha kaliteli Hizmet Sunmak İçin Daima Sektörümüz ve Müşterilerimizin Beklentilerini Göz Önününe Alıyor ve Çitamızı Daha Yükseğe Çıkartıyoruz

şoför kiralamaMüşteri memnuniyeti firmamızın en önde gelen kuralımızdır bu sebeple sık sık yöneticilerimizde normal şoför olarak işe çıkar ve müşterilerimizden bire bir bilği toplar. Bu sayede gereken değişiklikler zaman geçirilmeksizin hayata geçirilir ve var olan kalite çizgisi biraz daha yukarı çekilir. Tüm bu saydığımız sebeplerin dışında Merkezimiz İstabul haricindede sizlere 15 farklı şehirde daha sunmaktayız doğal olarak diğer şehirlerde talep az olduğu için şimdilik küçük ekiplerle sunulan bu hizmet talebin artması halinde büyütülebilecek bir yapıdadır. Sizinde anlayacağınız gibi her yerde daima Acil Vale
motorluvalehizmeti

1 yorum:

  1. http://www.motorluvale.soforhizmetleri.com/cesme-motorlu-vale - Çeşme Motorlu Vale Hizmeti Tecübeli Şoförlerimiz, Hesaplı Fiyatlarımız, Ülke Çapında Yaygın Vale Servisimiz ve Yılların Tecrübesi ile Emrinizde!!!

    YanıtlaSil